注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

莎莲娜's Blog

傻妹的世界

 
 
 

日志

 
 

食完又食  

2009-08-09 22:50:06|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今晚,Barker、Steven、Lori同埋我,4个去左向群食饭。

我地选择坐房,费事坐大厅有咁多人“啤”住个鬼佬。

4肉一菜,but我冇饮啤酒。

我地傾咗好耐计,好开心。

Steven仲教我点样从男朋友部手机去睇出佢有冇一脚撘N船,因为全部都系佢嘅经验之谈。

后来食完,就去咗4中个边,玩林斌只狗仔。

只狗仔好可怜啊,肯定以后俾林斌虾都懵啦~~~

挂住食,都唔记得影相留念添,Barker20号就过海口喇,以后都唔知仲有冇机会见面。

 

系时候收心养性喇,听晚一定要跳舞,要keep住!!!

  评论这张
 
阅读(28)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017